Spring til indhold
HÅNDPLUKKEDE KOLLEKTIONER INDEN FOR LUKSUS BOLIGINTERIØR | info@chandelier-home.dk | +45 21 75 75 51 |
HÅNDPLUKKEDE KOLLEKTIONER INDEN FOR LUKSUS BOLIGINTERIØR | info@chandelier-home.dk | +45 21 75 75 51

Om os

Velkommen til vores indretningsverden! Chandelier Home & Interior er en dansk, familieejet designer- og forhandlervirksomhed, som blev etableret i 2022 i København. I hjertet af vores brand ligger design og produktion af luksuriøs belysning og boliginteriør samt handel med nøje udvalgte designmærker.
Som vores navn antyder, er vi passionerede omkring lysekroner, med den tro, at enhver indretning starter med en lysekrone, og at hver lysekrone udgør hjertet i ethvert interiør. Derfor er der et stort fokus  på lysekroners unikhed og karakter i designet.

Chandelier Home Collection hylder den stærke skandinaviske tradition for æstetik, kvalitet og tidsløse designs. Inden for vores kollektioner foretrækker vi at kombinere en minimalistisk og overdådig stil for at skabe et unikt, stilfuldt og personligt interiør.

Vores produkter er blevet anvendt til at dekorere kontorer, skønhedssaloner, hoteller, restauranter og private hjem. Vi samarbejder aktivt med en international gruppe anerkendte designere og kunsthåndværkere, som deler vores passion for fremragende materialer og håndværk.


Hos os finder du:
-Personlig service 
-Eksklusiv design
-Omfattende portefølje af designermærker
-Materialeprøver
-Unikke indretnings løsninger og inspiration

Book dit indretningskonsultation på vores kontor i København, eller besøg vores webshop.Vores team af produktspecialister og interiørstylister står klar til at hjælpe dig med at skabe en personlig og unik, eller professionel stil.